Georg Jensen - Champagne Sabel

Hold en champagneflaske ca. 20 grader på skrå, og lad den sløve side af sablen glide op langs flasken mod flaskehalsen. Når bladet rammer kanten, får kraftpåvirkningen glasset til at gå i stykker og adskiller forseglingen og proppen fra flaskens hals. En fejring med stil!

En erfaren sommelier kan åbne en flaske uden at misten ret megen champagne. Vi råder dig dog til at lade en lille stråle champagne fjerne eventuelle løse glassplinter, der kan klæbe sig til halsen. Det første glas, der skænkes, bør også kontrolleres for små glassplinter.

Bladet er fuldstændig sløvt - det er sammenstødet med sablen, der åbner flasken, ikke et skarpt blad.

BEMÆRK: Hold sablen og flaskerne med afhugget hals uden for børn og dyrs rækkevidde, håndter flasker og glasskår omhyggeligt og drik aldrig af flasken.

Materialer: Blankt rustfrit stål
Mål: L: 440 mm x Ø: 25 mm
DESIGNER: HELLE DAMKJÆR
Leveres i Georg Jensen gaveæske
Vejl. pris Kr. 1.399,-

ELLER